Watervrije handcrème voor extreme omstandigheden

Nieuw: Roald Amundsen Universal Cold Cream

Extreme omstandigheden vragen om intensieve verzorging van de huid. Roald Amundsen Skincare heeft hiervoor nu een beschermende en voedende handcrème ontwikkeld: Universal Cold Cream Extreme. Niet alleen voor poolreizigers en bergbeklimmers, maar voor alle mensen die graag buiten zijn. Weer of geen weer.

De watervrije handcrème van Roald Amundsen heeft een desinfecterende werking en verbetert de bloedcirculatie van de handen. Dit beschermt de handen niet alleen, maar vermindert ook eventuele pijn die koude omstandigheden met zich meebrengen. De voedende handcrème bevat natuurlijke ingrediënten als amandelolie en lavendelolie. Dankzij de toevoeging van vitamine E wordt de crème direct opgenomen in de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft.

Roald Amundsen
De naam van Roald Amundsen, de poolreiziger die als eerste mens de Zuidpool bereikte, leeft voort in het merk Roald Amundsen Skincare. Een merk dat huidverzorgingsproducten ontwikkelt voor alle outdooractiviteiten in zomer en winter. Of het nu gaat om werken in de tuin, hiken in de volle zon of het volbrengen van een poolexpeditie. Roald Amundsen Skincare beschikt over producten die helpen om huid en lippen te beschermen en te herstellen. De producten van Roald Amundsen Skincare zijn 100% dierproefvrij.

Informatie
Universal Cold Cream Extreme van Roald Amundsen Skincare is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Tube 30 ml. Consumentenadviesprijs: 15,95. Kijk voor meer informatie op www.roaldamundsen.nl.

Twee andere producten van Roald Amundsen Skincare zijn Foot Cream en Hand Cream.

Nieuw: Roald Amundsen Foot Cream
Foot Cream van Roald Amundsen Skincare verzorgt niet alleen de oppervlakte van de huid, maar stimuleert ook een goede doorbloeding en helpt zo vermoeide voeten te verzorgen. Toevoeging van onder andere chili-extract zorgt voor een versterking van de voetboog, terwijl Ylang-Ylang olie helpt om de huid glad en in balans te houden. Foot Cream zorgt voor een kalmerend en verzorgend effect voor de voeten. Verpakt in blik, inhoud 70 ml. Prijs: 19,95

Nieuw: Roald Amundsen Hand Cream
Hand Cream van Roald Amundsen Skincare verzorgt, beschermt en herstelt de huid van de handen onder alle omstandigheden. Dankzij natuurlijke ingrediënten als fruitextracten van mango en avocado, en bloemextracten van lavendel en magnolia, wordt de huid van de hand soepel gehouden. Zo zijn handen optimaal beschermd tegen kou, wind, regen en andere zware weersomstandigheden. Dankzij de toevoeging van de natuurlijke antioxidant vitamine E wordt de crème direct opgenomen in de huid, waardoor deze zacht en glad blijft. Verpakt in blik, inhoud 70 ml. Prijs: 19,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.