Nieuw: Roald Amundsen Skincare

Noors huidverzorgingsmerk nu ook verkrijgbaar in de Nederland en België

Extreme omstandigheden vragen om intensieve verzorging van de huid. In zomer en winter. Het Noorse kwaliteitsmerk Roald Amundsen Skincare heeft nu een lijn ontwikkeld voor een optimale verzorging van huid en lippen. De nieuwe producten zijn vanaf 1 februari 2017 in de Benelux verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar www.roaldamundsen.nl.

Het assortiment van Roald Amundsen bestaat uit Hand Cream, Foot Cream, Body Cream, Lip Balm, Universal Cold Cream en Suncare. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke producten. Voor elke crème en balsem geldt:

   • Het herstelt en beschermt de huid
   • Het herstelt de gladheid van de huid en beschermt tegen de weerselementen
   • Het verzacht irritatie en verzorgt droge huid
   • Vrij van BHA, BHT, EDTA, formaline, formaldehyde, minerale olie, parabenen, ftalaten, synthetische kleurstoffen en triclosan.

Roald Amundsen
De naam van Roald Amundsen, de poolreiziger die als eerste mens de Zuidpool bereikte, leeft voort in het merk Roald Amundsen Skincare. Een merk dat huidverzorgingsproducten ontwikkelt voor alle outdooractiviteiten in zomer en winter. Of het nu gaat om werken in de tuin, hiken in de volle zon of het volbrengen van een poolexpeditie. Roald Amundsen Skincare beschikt over producten die helpen om huid en lippen te beschermen en te herstellen. De producten van Roald Amundsen Skincare zijn 100% dierproefvrij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.